• Mijn account
    • (X)Inloggen

      Ik ben al klant bij Slow Escargots

      Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

      Wachtwoord vergeten?

      Nog geen klant bij Slow Escargots?

      • Eerdere bestellingen bekijken
      • Automatisch verstuurgegevens ophalen
      • Track je bestelling
      Nieuw bij Slow Escargots

Recepten

Pasta met slakken van Slow Escargots

Chef-kok Rob Franken, secretaris bij Euro-Toques Nederland, maakte dit heerlijke gerechtje met onze slakken.

Wat heb je nodig:
1 eetlepel olijfolie
1 fijngesnipperd sjalotje
2 fijngesnipperde knoflookteentjes
1 theelepel verse tijm
Scheut kookroom
Scheutje Pernod
1 potje petit gris van Slow Escargots
Parmezaanse kaas

Bereiden:
1. Verhit in een steelpan een scheutje olijfolie bak hier de gesnipperde sjalotjes en de knoflook zacht aan, voeg de gehakte tijm toe en blus de massa met de kookroom af.

2. Laat het geheel inkoken toe de helft en voeg dan de Pernod toe druppelsgewijs zodat het niet teveel gaat overheersen.

3. Verwarm als laatste de escargots in de saus, serveer dit samen met pasta - bij voorkeur verse - op een warm diep bord. Voeg als laatste de Parmezaanse kaas toe.

Heb je ook een lekker, verrassend en bijzonder gerecht met slakken mail het naar: info@slowescargots.nl