• Mijn account
    • (X)Inloggen

      Ik ben al klant bij Slow Escargots

      Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

      Wachtwoord vergeten?

      Nog geen klant bij Slow Escargots?

      • Eerdere bestellingen bekijken
      • Automatisch verstuurgegevens ophalen
      • Track je bestelling
      Nieuw bij Slow Escargots

Recepten

Cappuccino met escargots en safraanroom voor vier personen

Ingrediënten:
36 slakken in bouillon
1 eetlepel boter
1 fijn gesneden sjalot
1 gekookte aardappel
7,5 dl kippenbouillon
Mespunt kerrie
2 eetlepels fijngesneden peterselie
1 fijngehakte knoflookteen
2 eetlepels cognac
50 ml koksroom
250 ml slagroom
Mespunt safraanpoeder
Peper en zout

Bereiding
Fruit de sjalot in de boter. Voeg de aardappel, de bouillon, kerrie, peterselie, knoflook en de cognac toe. Breng aan de kook en pureer de soep. Snij de slakken in kleine stukjes. Voeg de koksroom en de slakjes aan de soep toe. Klop de slagroom en voeg safraanpoeder, peper en zout toe. Verdeel de soep over 4 kopjes en schenk er de room op. Direct serveren.

Heb je ook een lekker, verrassend en bijzonder gerecht met slakken mail het naar: info@slowescargots.nl