• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots op vakbeurs Gastronomie

Slakkenkwekerij Slow Escargots staat maandag 9 en dinsdag 10 november op de vakbeurs Gastronomie in Jaarbeurs Utrecht. Dit topevenement voor foodprofessionals beleeft dit jaar haar vijfde editie.

Slakkenkwekerij Slow Escargots is één van de honderdvijftig deelnemers aan de vakbeurs. Voor de lustrumeditie heeft de organisatie alles uit de kast getrokken. Zo is er een opening van topkok Nick Bril – lange tijd de rechterhand van Sergio Herman – en zijn er signeersessies van bijvoorbeeld sterrenchef Massimo Bottura en Rogér Rassin, de chefkok van het Amsterdamse restaurant La Rive, in het Amstel Hotel. Daarnaast zijn er inspirerende masterclasses en  verschillende themapleinen om de bezoekers de laatste innovaties op het gebied van lekker eten te laten zien.  

Slakkenkwekerij Slow Escargots promoot er natuurlijk haar biologische gekweekte slakken en bijbehorende producten. Zo zal de slakkenkwekerij zeker uitpakken met haar ontschaalde slakkenvlees, een revolutie voor chefs die uitdagende recepten met escargots willen maken, maar die geen tijd hebben om zich bezig te houden met het ontschalen en ontnuchteren van de slakken. Bij het ontschaalde slakkenvlees heeft Slow Escargots dit voorwerk dus al gedaan. Aan de chefkok alleen nog de taak een inspirerend recept te verzinnen. 

De vakbeurs Gastronomie is gratis voor professionals die werken in het midden- en hoogsegment van de Nederlandse gastronomie. En die een persoonlijke uitnodigingscode hebben gekregen. Maar: andere professionals uit de horecabranche zijn ook welkom. Zij kunnen voor 35 euro een entreebewijs kopen. Toegang vanaf achttien jaar.