• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots op culinair festival van De Librije

Slow Escargots is zondag 18 en maandag 19 september te vinden op het culinaire festival ‘Chefs (R)Evolution’, georganiseerd door niemand minder dan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije!

Slow Escargots is te vinden op de BOERenmarkt XL, onderdeel van ‘Chefs (R)Evolution’. En het fijne is: deze markt is gratis toegankelijk. Bezoekers maken op een laagdrempelige manier kennis met producten en ingrediënten van Hollandse bodem. Zo staan er op de markt alleen al dertig (wijn)boeren en daarnaast verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer.

En in het Strobalenrestaurant – onderdeel van de markt – bereiden de Librije-chefs de heerlijkste gerechtjes. De markt is open van 12:00 tot 20:00 uur. 

Het festival vindt plaats in en rondom De Librije en theater De Spiegel in Zwolle. In het restaurant van het theater kunnen bezoekers smullen van Librije-klassiers en fingerfood. In de theaterzaal geven internationale topchefs kookdemonstraties – hiervoor zijn tickets te koop. 

Er zijn ook spectaculare kookwedstrijden, zoals de HillBilly Contest, waarbij zes jonge talenten twee gerechtjes met regionale ingrediënten bereiden en deze worden gejureerd door Jonnie Boer, Gert de Mangeleer en Mac van Dinther.