• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots: nu ook te koop in België

Slakkenkwekerij Slow Escargots verovert België. De producten van de Nieuwaalse kwekerij zijn nu ook te koop bij de delicatessengroothandel Nivo Finess. Ook in Nederland zijn de heerlijke slakken van Slow Escargots steeds makkelijker te vinden: groothandel Deli XL heeft de producten in haar assortiment opgenomen.

 

Nu ook te koop bij Nivo Finess: slakken van Slow Escargots.

Slakkenkwekerij Slow Escargots werkt nu ook samen met Deli XL.

Slakkenkwekerij Slow Escargots slaat dus duidelijk haar vleugels uit. Door de samenwerking met de Vlaamse groothandel Nivo Finess bereikt de kwekerij daar meteen het hogere horecasegment. Immers: sterrenzaken als Pastorale (twee sterren) en The Jane (ook twee sterren) zijn klant bij Nivo Finess. 

De delicatessengroothandel is bekend geworden door het verkopen van topkwaliteit ganzenlever, maar heeft inmiddels een breder aanbod. Zo verkoopt Nivo Finess ook truffels, olijfolie en verse pasta.  En nu dus ook: slakken van slakkenkwekerij Slow Escargots. 

Een dergelijke zaak gaat vanzelfsprekend niet over één nacht ijs bij het uitbreiden van hun assortiment. De eigenaar van de Vlaamse zaak reisde af naar Nieuwaal om de producten van slakkenkwekerij Slow Escargots op locatie te bekijken én te proeven. De fijnproever ging laaiend enthousiast weer naar huis.  

Deli XL

Maar ook in Nederland timmert slakkenkwekerij Slow Escargots nog lekker aan de weg. De Nieuwaalse escargots zijn sinds kort ook te koop bij Deli XL. Deze groothandel levert verse ingrediënten en versbereide producten: van kruidenierswaren tot diepvriesproducten. Maar ook tafelservies en schoonmaakmiddelen zijn bij de onderneming te koop. 

Bij Deli XL zijn alle producten van Slow Escargots niet alleen in de schappen te vinden, maar ook in de webshop. Wel zo handig voor horecazaken die al regelmatig bestellingen doen bij Deli XL: zij kunnen hun escargots gewoon aan hun normale bestelling toevoegen. 

Bij de groothandel zijn alle producten van Slow Escargots te koop: potjes escargots in bouillon en ontschaald slakkenvlees, maar ook levende slakken zijn te bestellen. Qua prijs maakt het niet uit of ondernemers hun producten bij Deli XL bestellen of rechtstreeks bij Slow Escargots. 

Deze laatste optie blijft natuurlijk bestaan, kijk vooral even in onze webwinkel naar het assortiment van slakkenkwekerij Slow Escargots.