• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots komt naar je toe

Wist je dat slakkenkwekerij Slow Escargots ook op locatie lezingen met een hapje en een drankje verzorgt? Jawel: Slow Escargots komt naar je toe deze zomer!

Afgelopen jaren is gebleken dat niet alleen chef-koks geïnspireerd raken van het verhaal van escargotskweker Lennard ter Hall en zijn slakken. Ook mensen die helemaal geen affiniteit hebben met koken, raken geïnspireerd als ze het verhaal van Slow Escargots horen. Hoe Lennard het roer van het ene op andere moment omgooide, zijn baan opzegde en naar het platteland verhuisde om zijn droom – een slakkenkwekerij – te realiseren. 

Dit spreekt eigenlijk iedereen wel aan. Of het nu om bankiers, ondernemers, vrijwilligers of vriendengroepen gaat. In de kwekerij in Nieuwaal zijn er regelmatig excursies voor groepen. Deze bezoekers gaan na een ochtend of middag bij Slow Escargots niet alleen naar huis met een berg nieuwe kennis over slakken en het kweken ervan, ze krijgen ook een dosis bezieling mee. 

Daarom komt Lennard ter Hall desgewenst ook op locatie langs om zijn verhaal te vertellen. Natuurlijk voorzien van een heerlijk escargotshapje en een wijntje. En toegespitst op de betreffende doelgroep. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Meer informatie is te verkrijgen bij Lennard ter Hall via lennard@slowescargots.nl.