• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots duikt overal op

Poeh. Wat is Slow Escargots druk geweest de afgelopen maanden. De slakkenkwekerij mocht meewerken aan twee televisieprogramma's, één radio-uitzending én verscheen ook nog eens in Juist Magazine. Niet meegekregen? Geen paniek, wij hebben een overzichtje voor je gemaakt.

Eind maart verscheen er een groot artikel over Slow Escargots in het Juist Magazine, van de makers van Elsevier. Lennard ter Hall vertelt hierin over de verschillende slakkensoorten, over de start van zijn slakkenkwekerij en de geduldige kweekmethode die hij ontwikkelde. Zo zegt hij onder meer: “Ik wilde geen massaproductie, want die is er al genoeg, maar het moest ook meer zijn dan een hobby, dus ik heb ervoor gekozen om iets bijzonders van heel hoge kwaliteit neer te zetten.” Artikel helemaal lezen, dat kan via Blendle voor slechts 0,59 eurocent. 

In april dook Lennard ter Hall op in het VPRO-programma De Proefkeuken, een kinderprogramma. In deze aflevering gingen de Pieter en Willem op zoek naar hoe zeep wordt gemaakt. Hoe komen ze dan bij Lennard ter Hall terecht? Kijk dat hier terug. 

Dan mocht Lennard ter Hall in mei ook nog eens verschijnen in de kennisquiz van de Keuringsdienst van Waarde. Samen met Maarten Hoogeveen van delicatessengroothandel Vanilla Venture. De quiz werd opgetuigd ter gelegenheid van de 250ste aflevering van het tv-programma. Kijk hier hoe Maarten en Lennard het er vanaf brachten. 

En oh ja, Lennard ter Hall heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot dé slakkenexpert van Nederland. Dus mocht hij in juni bij Radio 1 uitleg geven over de verschillende soorten slakken en hoe je deze klaarmaakt. Luister hier terug, fragment is rond 14:50 uur te beluisteren.