• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slakkenkwekerij Slow Escargots lanceert een minipotje

Nog op zoek naar een originele aanvulling in het kerstpakket voor je werknemers? Wat te denken van een minipotje escargots van slakkenkwekerij Slow Escargots? Een luxe glazen potje met zes biologisch gekweekte, overheerlijke slakken in bouillon.

Op dit moment verkoopt de slakkenkwekerij via de webwinkel alleen een pot met achttien gegaarde escargots in bouillon. Maar daar komt verandering in. Kweker Lennard ter Hall merkte dat sommige consumenten de pot met achttien escargots toch wat te groot vinden. “Er zijn nog heel veel mensen die nog nooit slakken hebben gegeten, laat staan ermee hebben gekookt. Om dan meteen met een pot van achttien te beginnen, is een te grote stap. Vandaar de mini.”

Slakkenkwekerij Slow Escargots wil juist zoveel mogelijk mensen overtuigen om eens in de keuken te experimenteren met slakkenvlees. Het minipotje moet daarbij helpen. Zie het als een soort startpakketje. Alleen qua aantal verschilt de mini van de grote pot. In plaats van achttien slakken, bevat dit potje dus zes heerlijke escargots in bouillon. De escargots in het potje zijn door slakkenkwekerij Slow Escargots al gegaard, dus er een maaltijd mee maken is zo gepiept. Ze hoeven alleen maar opgewarmd te worden. Probeer ze eens uit in een risotto of op een pizza. Er zijn talloze mogelijkheden.

Kerstpakket
Het potje is vanwege haar omvang en mooie uitstraling ideaal voor in een kerstpakket of als origineel cadeautje voor bijvoorbeeld hobbykoks. Daarnaast kan het product ook professionele chef-koks een idee geven van de kwaliteit van de escargots van de Nieuwaalse slakkenkwekerij.

De escargots van Slow Escargots zijn rechtstreeks afkomstig van het Bommelse land en biologisch gekweekt. Ook de bouillon is biologisch. Het minipotje is binnenkort in de webwinkel van slakkenkwekerij Slow Escargots te vinden. Voor grotere bestellingen, graag direct contact opnemen met slakkenkwekerij Slow Escargots: Lennard ter Hall (06-22503586).