• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

ROC-leerlingen op excursie bij Slow Escargots

Slow Escargots kreeg onlangs bezoek van een aantal ROC-leerlingen uit Amsterdam. Het uitstapje werd georganiseerd door wijnliefhebber Barbara Verbeek, die ieder jaar onze kwekerij in Nieuwaal bezoekt met een aantal leerlingen in haar kielzog.


De studenten werden getrakteerd op het bevlogen verhaal van kweker Lennard ter Hall, die hen niet alleen alles vertelde over escargots maar ook over de geschiedenis van Slow Escargots an sich. Lennard zegde een aantal jaren geleden van het één op andere moment zijn baan op om zijn droom te verwezenlijken: een duurzaam slakkenbedrijf.

Inmiddels gaan de escargots van onze kwekerij naar talloze toprestaurants in Nederland en België. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Een bezoek aan Slow Escargots is natuurlijk niet compleet zónder een klein hapje. De leerlingen kregen dus ook een klassiek gerechtje met escargots voorgeschoteld plus een bijpassende wijn.

Interesse?
Ook op zoek naar een origineel uitstapje voor je vereniging, school of bedrijf? Kom dan eens langs bij Slow Escargots. Kweker Lennard ter Hall vertelt tijdens een excursie op de kwekerij op inspirerende wijze over het bedrijf, hoe hij dit vanuit het niets opstartte en tot een succes wist te maken. Ook de duurzame kweekwijze van Slow Escargots komt aan bod. Voor alle deelnemers is er natuurlijk een hapje en een drankje. Het bezoek kan desgewenst op een specifieke doelgroep worden toegepast.

Kwekerijbezoeken zijn te boeken voor groepen vanaf vijftien personen. Prijs is 14,50 euro per persoon. Meer informatie is te verkrijgen bij Lennard ter Hall via 06-22503586 en lennard@slowescargots.nl.