• Mijn account
    • (X)Inloggen

      Ik ben al klant bij Slow Escargots

      Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

      Wachtwoord vergeten?

      Nog geen klant bij Slow Escargots?

      • Eerdere bestellingen bekijken
      • Automatisch verstuurgegevens ophalen
      • Track je bestelling
      Nieuw bij Slow Escargots

Nieuw in de webshop: schaaltje slakken met kruidenboter

Slakkenkwekerij Slow Escargots verkoopt nu ook kant-en-klare schaaltjes escargots met kruidenboter. De makkelijkste manier om heerlijke slakken van Slow Escargots op tafel te zetten! Te bestellen in de webshop.

Escargots met kruidenboter uit de oven. Het is het meest bekende en toegankelijke recept met slakken. Om het mensen die nog nooit met escargots hebben gekookt, wat makkelijker te maken, heeft Slow Escargots daarom een kant-en-klaarvariant van dit recept uitgedokterd. Het bewuste schaaltje telt twaalf heerlijke escargots uit de slakkenkwekerij, afgetopt met kruidenboter.

Op de Pure Markt in Amsterdam – een bekende biologische foodmarkt – waar de Nieuwaalse slakkenkwekerij onlangs het product lanceerde, vlogen de kant-en-klare schaaltjes rap de kraam uit. Niet vreemd: het is een toegankelijk product dat er door de luxe verpakking ook nog eens leuk uitziet.

Bereiding
Hoe makkelijk is het klaarmaken van dit product nu? Heel makkelijk. Deze slakken met kruidenboter zijn namelijk al voorgegaard. Het enige wat je thuis nog moet doen is de oven voorverwarmen op 200 graden en vervolgens de slakken acht tot tien minuten opwarmen. Glaasje wijn erbij en het genieten kan beginnen. Ook een origineel hapje om mee te nemen naar een barbecue bijvoorbeeld.

Zo kan je op een laagdrempelige manier thuis kennismaken met de verrukkelijke slakken van slakkenkwekerij Slow Escargots, zonder je te hoeven verdiepen in een nieuw recept. Bevalt het? Probeer dan eens een lekker recept te maken met de escargots in bouillon van Slow Escargots. Of – nog een stap verder – de ontschaalde slakken.

De kant-en-klare schaaltjes kosten 8,50 euro per stuk. De slakken met kruidenboter zijn om de houdbaarheid te garanderen zorgvuldig gevacumeerd. Bovendien worden ze gekoeld thuisbezorgd. Gekoeld ja, dus niet ingevroren. Slakkenkwekerij Slow Escargots vriest haar producten onder geen beding in, omdat dit teveel ten koste gaat van de smaak en bite van de escargots.

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van slakkenkwekerij Slow Escargots.