• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

Slow Escargots is in september weer te vinden op dé horecavakbeurs van Nederland. Oftewel: Gastvrij Rotterdam.

Lees verder

Omroep Gelderland was onlangs bij slakkenkwekerij Slow Escargots op bezoek, om opnames te maken voor de Nieuwaalse trailer voor het tv-programma ‘Zomer in Gelderland’. Want: Nieuwaal is dit jaar één van de uitverkoren dorpen.

Lees verder

De slakken van Slow Escargots hebben sinds kort gezelschap gekregen van een hommelvolk. De komst van de zoemende kolonie heeft weer te maken met een ander nieuwtje: als experiment heeft onze kweker Lennard ter Hall aardbeien in de kas geplant.

Lees verder

Slow Escargots kreeg onlangs bezoek van een aantal ROC-leerlingen uit Amsterdam. Het uitstapje werd georganiseerd door wijnliefhebber Barbara Verbeek, die ieder jaar onze kwekerij in Nieuwaal bezoekt met een aantal leerlingen in haar kielzog.

Lees verder

De kas van Slow Escargots stroomde maandag 29 april vol met chef-koks vanuit het hele land. De clubdag van de illustere restaurantvereniging Euro-Toques was een groot succes.

Lees verder

Slow Escargots krijgt maandag 29 april bezoek van zo’n honderd chef-koks. Ze komen in verband met de clubdag van Euro-Toques - de grootste restaurantvereniging van Nederland - langs op de slakkenkwekerij.

Lees verder

Op de website van Slow Food is een prachtig interview met Slow Escargots-eigenaar Lennard ter Hall te lezen.

Lees verder

Slow Escargots is maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 oktober weer te vinden op Folie Culinaire en BBB 2018. We gaan op deze driedaagse vakbeurs onze heerlijke escargots weer laten zien aan tal van gerenommeerde koks uit binnen- en buitenland.

Lees verder

Hoog bezoek: Slow Food Brabant komt zaterdag 6 oktober bij onze slakkenkwekerij langs voor een bijzondere excursie. Deelnemers krijgen een rondleiding door de kwekerij én mogen natuurlijk onze heerlijke escargots proeven.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots geeft regelmatig masterclasses over escargots aan aanstaande chef-koks. Zoals onlangs bij Culinair Centrum Beverwijk en vlak daarvoor op de SVO vakopleiding food. En eerder al op de Cas Spijkers Academie. “Ontzettend leuk om te doen, die jongelui zijn zó leergierig.”

Lees verder

Kweker Lennard ter Hall staat in het tweede nummer van Buit, een nieuw magazine van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging over de jacht en het buitenleven. De eigenaar van slakkenkwekerij Slow Escargots laat hiermee een andere kant van zichzelf zien.

Lees verder

Het is inmiddels een beproefd concept: zet een aantal chef-koks bij elkaar met wat uitdagende ingrediënten en laat hen ermee jammen. Het levert de meest creatieve gerechten op. Dit is: de jamsessie van slakkenkwekerij Slow Escargots. Afgelopen mei werd alweer de vierde editie georganiseerd. Kweker en organisator Lennard ter Hall: “Het was wéér fantastisch.”

Lees verder

Poeh. Wat is Slow Escargots druk geweest de afgelopen maanden. De slakkenkwekerij mocht meewerken aan twee televisieprogramma's, één radio-uitzending én verscheen ook nog eens in Juist Magazine. Niet meegekregen? Geen paniek, wij hebben een overzichtje voor je gemaakt.

Lees verder

De eerste beurs van 2018 staat alweer voor de deur: Slow Escargots is maandag 8 tot en met woensdag 10 januari te vinden op Wine Professional, de vakbeurs voor wijn- en horecaprofessionals. Want laten we eerlijk zijn: onze escargots en een goed glas wijn, dat is natuurlijk een hemelse combinatie.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is maandag 6 en dinsdag 7 november weer te vinden op de vakbeurs Gastronomie/Fine Good Professional. Kweker Lennard ter Hall presenteert daar ook weer zijn de jus d’escargots (slakkensaus) én zijn exclusief voor Slow Escargots gemaakte slakkenkaviaar (slakkenkeitjes).

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is van maandag 9 tot en met woensdag 11 oktober weer te vinden op hét internationale vakevenement voor de gastronomie: Folie Culinaire. Het evenement waar talloze nationale en internationale sterrenchefs hun opwachting maken, vindt weer plaats in Maastricht.

Lees verder

Slow Escargots presenteert maandag 25 september op het exclusieve foodfestival van groothandel Lindenhoff haar jus d’escargots. Oftewel: slakkensaus. Nog meer nieuws: de producten van Slow Escargots zijn vanaf oktober ook bij de exclusieve groothandel te krijgen.

Lees verder

Wist je dat slakkenkwekerij Slow Escargots ook op locatie lezingen met een hapje en een drankje verzorgt? Jawel: Slow Escargots komt naar je toe deze zomer!

Lees verder

Chef-koks uit heel Nederland kwamen afgelopen maandag naar Nieuwaal voor de derde culinaire jamsessie van slakkenkwekerij Slow Escargots en delicatessengroothandel Vanilla Venture. Volgens Slow Escargots-eigenaar Lennard ter Hall was de sfeer weer “magisch”.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots schitterde onlangs in tv-programma BinnensteBuiten. Uitzending gemist? Geen probleem.

Lees verder

Ruim dertig veelal jonge chef-koks werden maandag in Nieuwaal uitgedaagd iets lekkers te maken met escargots, wild en vergeten groenten. Welkom op de jamsessie van slakkenkwekerij Slow Escargots en Vanilla Venture.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots verovert België. De producten van de Nieuwaalse kwekerij zijn nu ook te koop bij de delicatessengroothandel Nivo Finess. Ook in Nederland zijn de heerlijke slakken van Slow Escargots steeds makkelijker te vinden: groothandel Deli XL heeft de producten in haar assortiment opgenomen.

 

Lees verder

Slow Escargots is zondag 18 en maandag 19 september te vinden op het culinaire festival ‘Chefs (R)Evolution’, georganiseerd door niemand minder dan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije!

Lees verder

Na hun winterslaap werden de slakken van slakkenkwekerij Slow Escargots begin dit jaar plotsklaps wakker in een nieuwe omgeving. Terwijl zij lekker lagen de slapen, zijn wij namelijk verhuisd naar een andere locatie in Nieuwaal. Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots mag zich sinds maandag officieel Euro-Toques-lid noemen. Onder toeziend oog van burgemeester Van den Bosch, mede-Euro-Toques-lid Luc van Iersel en het bestuur van de restaurantorganisatie werd zijn bedrijf op feestelijke wijze geïnaugureerd.

Lees verder

Het magazine Elle Eten besteedde onlangs aandacht aan slakkenkwekerij Slow Escargots. In het artikel is vooral aandacht voor de duurzame, natuurgetrouwde manier van kweken.

Lees verder

Slow Escargots mocht producten leveren voor de prestigieuze Cook Off, die dinsdag werd georganiseerd door de Cas Spijkers Academie in Boxmeer. En daar zijn we heel trots op!

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots heeft er een bijzondere nieuwe fan bij: de kaaimanteju van dierentuin Zie-ZOO uit Volkel.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots presenteert met gepaste trots haar eerste echte promotiefilmpje.

Lees verder

Magazine Buitenleven besteedde onlangs aandacht aan slakkenkwekerij Slow Escargots.

Lees verder