• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slow Escargots

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slow Escargots?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slow Escargots

De eerste beurs van 2018 staat alweer voor de deur: Slow Escargots is maandag 8 tot en met woensdag 10 januari te vinden op Wine Professional, de vakbeurs voor wijn- en horecaprofessionals. Want laten we eerlijk zijn: onze escargots en een goed glas wijn, dat is natuurlijk een hemelse combinatie.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is maandag 6 en dinsdag 7 november weer te vinden op de vakbeurs Gastronomie/Fine Good Professional. Kweker Lennard ter Hall presenteert daar ook weer zijn de jus d’escargots (slakkensaus) én zijn exclusief voor Slow Escargots gemaakte slakkenkaviaar (slakkenkeitjes).

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is van maandag 9 tot en met woensdag 11 oktober weer te vinden op hét internationale vakevenement voor de gastronomie: Folie Culinaire. Het evenement waar talloze nationale en internationale sterrenchefs hun opwachting maken, vindt weer plaats in Maastricht.

Lees verder

Slow Escargots presenteert maandag 25 september op het exclusieve foodfestival van groothandel Lindenhoff haar jus d’escargots. Oftewel: slakkensaus. Nog meer nieuws: de producten van Slow Escargots zijn vanaf oktober ook bij de exclusieve groothandel te krijgen.

Lees verder

Wist je dat slakkenkwekerij Slow Escargots ook op locatie lezingen met een hapje en een drankje verzorgt? Jawel: Slow Escargots komt naar je toe deze zomer!

Lees verder

Chef-koks uit heel Nederland kwamen afgelopen maandag naar Nieuwaal voor de derde culinaire jamsessie van slakkenkwekerij Slow Escargots en delicatessengroothandel Vanilla Venture. Volgens Slow Escargots-eigenaar Lennard ter Hall was de sfeer weer “magisch”.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots schitterde onlangs in tv-programma BinnensteBuiten. Uitzending gemist? Geen probleem.

Lees verder

Ruim dertig veelal jonge chef-koks werden maandag in Nieuwaal uitgedaagd iets lekkers te maken met escargots, wild en vergeten groenten. Welkom op de jamsessie van slakkenkwekerij Slow Escargots en Vanilla Venture.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots verovert België. De producten van de Nieuwaalse kwekerij zijn nu ook te koop bij de delicatessengroothandel Nivo Finess. Ook in Nederland zijn de heerlijke slakken van Slow Escargots steeds makkelijker te vinden: groothandel Deli XL heeft de producten in haar assortiment opgenomen.

 

Lees verder

Slow Escargots is zondag 18 en maandag 19 september te vinden op het culinaire festival ‘Chefs (R)Evolution’, georganiseerd door niemand minder dan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije!

Lees verder

Na hun winterslaap werden de slakken van slakkenkwekerij Slow Escargots begin dit jaar plotsklaps wakker in een nieuwe omgeving. Terwijl zij lekker lagen de slapen, zijn wij namelijk verhuisd naar een andere locatie in Nieuwaal. Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots mag zich sinds maandag officieel Euro-Toques-lid noemen. Onder toeziend oog van burgemeester Van den Bosch, mede-Euro-Toques-lid Luc van Iersel en het bestuur van de restaurantorganisatie werd zijn bedrijf op feestelijke wijze geïnaugureerd.

Lees verder

Het magazine Elle Eten besteedde onlangs aandacht aan slakkenkwekerij Slow Escargots. In het artikel is vooral aandacht voor de duurzame, natuurgetrouwde manier van kweken.

Lees verder

Slow Escargots mocht producten leveren voor de prestigieuze Cook Off, die dinsdag werd georganiseerd door de Cas Spijkers Academie in Boxmeer. En daar zijn we heel trots op!

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots heeft er een bijzondere nieuwe fan bij: de kaaimanteju van dierentuin Zie-ZOO uit Volkel.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots presenteert met gepaste trots haar eerste echte promotiefilmpje.

Lees verder

Magazine Buitenleven besteedde onlangs aandacht aan slakkenkwekerij Slow Escargots.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots staat maandag 9 en dinsdag 10 november op de vakbeurs Gastronomie in Jaarbeurs Utrecht. Dit topevenement voor foodprofessionals beleeft dit jaar haar vijfde editie.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots mag begin oktober haar heerlijke producten promoten op ‪Folie Culinaire in Maastricht. Dit is hét exclusieve vakevenement voor de internationale ‪‎gastronomie.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is een samenwerking aangegaan met de Kleinste Soepfabriek. Dit betekent dat de producten van Nieuwaalse kwekerij nu nóg biologischer en lekkerder zijn.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots komt weer op de buis. Voor het programma Landinwaarts van de NTR verdiept presentator en fijnproever Petra Possel zich wekelijks in een culinaire wetenswaardigheid. Voor de eerste aflevering van het seizoen – donderdag 3 september – is dat Slow Escargots.

Lees verder

Nog op zoek naar een originele aanvulling in het kerstpakket voor je werknemers? Wat te denken van een minipotje escargots van slakkenkwekerij Slow Escargots? Een luxe glazen potje met zes biologisch gekweekte, overheerlijke slakken in bouillon.

Lees verder

Food Reporter neemt poolshoogte bij Slow Escargots en maakt een fijn filmpje over het reilen en zeilen op de slakkenkwekerij.

Lees verder

Wauw. Wat een media-aandacht heeft slakkenkwekerij Slow Escargots de laatste weken gekregen. We stonden in de Volkskrant, NRC Handelsblad en NRC Next, magazine Foodies en horecatijdschrift Entree. Tijd voor een overzichtje.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots verkoopt nu ook kant-en-klare schaaltjes escargots met kruidenboter. De makkelijkste manier om heerlijke slakken van Slow Escargots op tafel te zetten! Te bestellen in de webshop.

Lees verder

Slow Escargots is zondag 24 mei met haar heerlijke producten te vinden op de NeighbourFood Market. Locatie: Westergasterrein, Amsterdam.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots is vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni te vinden op KunsthalKOOKT. Bij dit grootse Rotterdamse foodfestival draait alles om gezond, eerlijk eten. Dus niet alleen het voedsel staat centraal, maar ook het verhaal erachter.

Lees verder

Vanuit je luie stoel heerlijke, biologische escargots bestellen? Dat kan! Slakkenkwekerij Slow Escargots lanceert een webwinkel.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots verscheen in april in een uitzending van het KRO-programma de Keuringsdienst van Waarde. De uitzending toont haarfijn aan waarom je het beste je slakkenvlees in Nieuwaal kunt halen.

Lees verder

Slakkenkwekerij Slow Escargots kreeg onlangs bezoek van het Jamie Oliver Magazine. Lennard mocht zelfs een prijsvraag bedenken voor het magazine.

Lees verder